Fransk potatissallad

RECEPT:
Kokad, kall potatis
Soltorkade tomater från Ridderheims
{ viktigt med den där vitlöksoljan som de ligger i }
Stekt sparris { stek gärna i lite sesamolja för god smak! }
Rödlök skuren i tunna skivor
Salt
{ Valnötter }

Detta är ett väldigt, väldigt, men också otroligt gott recept på en väldigt god potatissallad. Koka potatisen och låt den kallna. Se till så att den inte är överkokt, då blir potatissalladen väldigt smulig. Stek på grönsparrisen, gärna i sesamolja - det blir supergott. Skiva löken i tunna, tunna skivor, och om du väljer att använda valnötter { rekommenderas så klart inte om man har allergiska personer i middagssällskapet } så hacka dem grovt. Blanda allting tillsammans, och låt även oljan från Ridderheims soltorkade tomater vara i potatissalladen; det gör att den inte blir så torr och du får en väldigt god dressing, dessutom. Salta efter behov och servera den som den är.



Bild tagen från google.com

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: